Toen

Van kleins af aan ben ik een optimist, een idealist, een analist, maar ook een doener. Ik ben altijd bezig geweest met tekenen, maken, onderzoeken, verzamelen, doen. Vroeg je mij als kind om handtekeningen op te halen voor een actie? Dan kwam ik terug met een stapel 'hand-tekeningen': ik vroeg mensen of ze hun hand op mijn A4'tje wilde leggen, zodat ik hun hand mooi kon overtrekken.
Voor de bejaarden in de woningen tegenover mijn huis maakte ik voor iedereen een persoonlijke tekening. (Oké, eerlijk is eerlijk: ik wist ook heus wel dat ik daar snoep voor terug kreeg. Maar als diezelfde mensen je een paar jaar later vertellen dat ze zich zo welkom voelde als nieuwe bewoners door die tekeningen, dan is dat toch wel bijzonder).Graphic Design

Ik merkte ‘What Design Can Do’. Het duurde dan ook niet lang voordat ik wist dat ik naar de kunstacademie wilde. In 2014 studeerde ik als Grafisch Ontwerper af aan de Willem de Kooning Academie. Mijn interesse ligt omtrent alles wat met menselijk gedrag te maken heeft: hoe we met elkaar omgaan, met elkaar communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Hoe we reageren in (onverwachte) situaties, welke rol de omgeving daarbij speelt. Het liefst zet ik ontwerp in om ons daarvan bewust te maken.En nu

Op dit moment ben ik bezig met de Master Design, waar ik onderzoek doe naar de invloed van design op ons menselijk gedrag en andersom. Tijdens de opleiding verken ik verschillende design-research-methoden. Deze methoden zijn zowel verdiepend theoretisch als makend ontwerpend. Naast deze opleiding werk ik als Grafisch Ontwerper bij Studio Room in Naarden. Daar houd mij bezig met het vormgeven en verbeelden van verhalen, vaak in de vorm van magazines. Maar ook identiteiten, boeken, websites, signing: alles wat het beste past bij het vertellen van dat verhaal.

Wil je meer weten?
Stuur me gerust een berichtje!