Nieuwe Praktijken 1: competentie-ontwikkeling en leerdoelen

Met het NP1-portfolio blik je vooruit en reflecteer je op je veranderende professionele handelen. Door middel van sleutelwerken van het afgelopen semester laat je zien welke competenties belangrijk waren en met welke je de komende periode aan de slag wilt gaan in je onderzoek.

Voor het NP1-gesprek heb ik drie posters uitgewerkt:

1. Onderzoek & proces

2. Reflectie & vooruitblik

3. Context & netwerkOnderzoek & proces

Om inzichtelijk te maken welke experimenten, iteraties en stappen belangrijk waren voor mijn onderzoek het afgelopen semester, heb ik een overzicht gemaakt van (een deel van) mijn onderzoeksproces. Aan elke stap zijn de belangrijkste competenties verbonden. Vanuit hier heb ik de vier sleutelwerken uitgekozen die aangegeven zijn met de rode stippellijnen voor de poster Reflectie en vooruitblikReflectie & vooruitblik

In deze poster reflecteer ik op het afgelopen semester aan de hand van de vier gekozen sleutelwerken en geef ik aan welke competenties belangrijk waren. Vervolgens blik ik vooruit door de competenties te benoemen waar ik me het komende semester op wil focussen om vervolgstappen te maken in mijn onderzoek.Context & netwerk

Deze poster bevat een mapping van belangrijke bronnen, bevindingen, experts, cursussen, keywords en strategie├źn voor mijn onderzoek. Door de mapping te koppelen aan de assen Research < > Design en Strategie < > Visie, probeer ik vier gebieden in kaart te brengen waarin ik op zoek wil gaan naar antwoorden, inspiratie en nieuwe vragen omtrent mijn onderzoeksvragen.

Laat een bericht achter